Vi er godkjent inn på tunet gård i Steinkjer

Stall Kringla er en familedrevet bedrift som ligger sentralt til, ca 7 km sør for Steinkjer sentrum. Vi som driver gården har lang erfaring innen fosterhjem og avlastningshjem, og har et ønske om å hjelpe flere som kanskje faller litt utenfor «normen». Vi har hatt flere barn og unge på både dag- og ettermiddagstibud, med både alternativ skoledag, avlastning og arbeidstrening. 

Vårt tilbud 

Hos oss har alle muligheten til å oppnå mestring og læring ved hjelp av både to- og firbeinte. Vi har per i dag ca 20 hester på gården, i tillegg til 3 hunder. Vi er også godt i gang med planlegging og etablering av hønsegård og tilholdssted for geiter. I tillegg til stell av dyr har man på en gård mange ulike arbeidsoppgaver, alt etter hvilken sessong man er i. Eksempel på oppgaver kan være vedhogst, snømåking, vedlikeholdsarbeid som gjerder, oppgrusing av uteområder, rydding av beiter, maling, snekkering og lignende. I tillegg blir det en del traktorkjøring, samt vedlikehold av ridebaner med 4- hjuling og mye, mye mer. I tillegg er vi glad i god mat. Uten mat og drikke, duger helten ikke. Vi spiser alltid et felles måltid - og vår erfaring er; jo flere kokker, jo bedre. 

Vi møter mange ulike individer, med ulike utfordringer. Samtidig opplever vi stor mestringsfølelse og mye glede fra alle som er innom oss. Ikke bare får man muligheten til å være med på fysisk arbeid, men også muligheten til å være sammen med de fantastiske dyrene som vi ser mange finner trøst og glede i. 

Hos oss er det alltid plass til flere – ta kontakt med oss ved spørsmål eller avtale om besøk!


KONTAKT OSS VIA VÅRT KONTAKTSKJEMA UNDER, ELLER PÅ TELEFON 900 76 556 / 480 99 146