Rideskolen på Stall Kringla


Velkommen til rideskolen! Stall Kringla er den eneste som tilbyr rideskole på Steinkjer per dags dato. Vi tilbyr ridekurs til barn og voksne i alle aldre. Kursene går mandag - torsdag, og vi tar i mot elever fra nybegynner til øvet. I tillegg tilbyr vi privattimer, drop-in timer og terapiridning. 

Hos oss møter du engasjerte og dyktige instruktører som er opptatt av at elevene opplever mestring og glede på hesteryggen. Vi har per i dag ca 60 elever som går på ridekurs hos oss ukentlig. 

Våre rideskolehester er nøye plukket ut til jobben sin, slik at elevene får en trygg og god start på sin ridekarriere. De fleste skolehestene våre er av rasen nordlandshest/lyngshest, Hestene kommer i ulike størrelse, farge og fassong - og vi er opptatt av å finne riktig hest til riktig rytter.


Instruktørene

Hannah Boberg

Hannah er 27 år og har ridd siden hun fikk sin første ponni som 9 åring. I 2011 kjøpte de hesten Amorino som hun tok med seg til Stokke i Vestfold for å gå toppidrettslinja på Melsom VGS. I dag eier hun hoppa Briairderikse som brukes til både sprang og dressur. Sprangridning har alltid vært den største interessen, og hun har gjennom årene konkurrert opp til 130 cm både nasjonalt og internasjonalt. De siste årene har hun lagt konkurranseridningen på hylla til fordel for studier. Hun er utdannet eiendomsmegler men jobber i dag på fulltid i stallen og står for den daglige driften av stallen og rideskolen. Som intruktør i rideskolen er hun opptatt at trygghet og mestringsfølelse på hesteryggen - ridning skal være gøy! Hannah underviser i rideskolen på mandager og torsdager. 

Marianne Alstad


Mari Stokke


KONTAKT OSS

E-post: stallkringlaas@hotmail.cm
Tlf.: 480 99 146
Kringlavegen 341
7711 Steinkjer

INSTRUKTØRER RIDESKOLE

Hannah Boberg - telefon: 480 99 146
Marianne Alstad - telefon: 988 37 795
Mari Stokke - telefon: